smiley.png
logo (1).png
L_BRUUNrecycling-RGB-2bdc1a8e.png
g6206-6.png

Kontakt os

Copyright © 2019 Madhuset Bruun & Stenersen. Alle rettigheder forbeholdt.

Tlf: +45 20 92 85 11

Orehoved Langgade 49,

4840 Nørre Alslev

CVR: 39306697

Der er næsten ikke det vi ikke kan lave af mad.

Vi mener at sammen kan vi lave al slags mad, hvis de rette forhold er til det. Vi bruger kun lokale råvarer og råvarerne henter vi hos vores leverandører og gårdbutikker, de fleste ønsker kan efterkommes, det er bare og spørge/ringe. Pris pr. kuvert kommer selvfølgelig an på antal personer og hvor i landet det skal serveres, men vi kører gerne langt for og gøre kunden tilfreds. Hvis i bor i nærheden kommer vi gerne forbi og tilrettelægger en menu sammen med jer over en kop kaffe.

Menuforslag 1

Forret: Varm æble / kirsebær røget Dalbakkegaard kylling på en bund af dagens grønt med bacon creme, hertil friskbagt koldhævet brød bagt på grill.

Hovedret: US Teres Major interval grillet steak med grillet fyldt kartoffel og frisk Lollandsk bønnesalat pyntet af chefens lufttørret bacon, hertil en kirsebær / Amaretto glace.

Dessert: Grill bagt syndig chokolade brownie med frisk citron / appelsin sorbet anrettet på en citrus curd.

Menuforslag 2


Forret: Langtidsgrillet ox brisket (36 timer) på grill, bagt koldhævet brød med dagens grønt

Hovedret: Grainfed ungkvæg interval grillet med avocado / kartoffel frit, dagens grønt med søsters dressing med sauce creme

 

Dessert: Flamberet crepes grill med parfait af vanilje og hybensirup

Menuforslag 3

Forret: Varm æble / kirsebær røget Dalbakkegaard kylling, på en bund af dagens Sydhavs – grønt med bacon – creme. Hertil friskbagt koldhævet brød, bagt på Kamado - style.

Hovedret: US Teres Major interval grillet steak, serveres med grillet fyldt Falster kartoffel, frisk Lollandsk bønnesalat pyntet med chefens lufttørret bacon. Hertil en kirsebær / Amaretto glace.
 

Dessert: Monsternes syndige grill – bagte chokolade brownie. Serveres med frisk citron / appelsin sorbet, anrettet på en citrus curd.